248 órás akkreditált oktatóképzésre jelentkezés

3 thoughts on “248 órás akkreditált oktatóképzésre jelentkezés”

 1. Gáborné Petres Hajnalka

  Köszönöm a lehetőséget és a nagyszerű élményt, hogy egy ilyen elfogadó és szeretetteljes légkörben próbálkozhattam az első Etka-jóga bemutatómmal fél órában. Egyben felmérhettem, hogy honnét is indulok el ezen a csodálatos úton mint leendő csoport vezető, és nagyon nagy izgalommal tölt el, hogy hogy is fogok fejlődni, hová juthatok el. Maga az út gyönyörű! Úgy érzem, egész életemben erre vártam, ezért tanultam annyit, hogy ezáltal a módszer által adhassam át mindazt a tudást, ami már bennem van, és még mennyi mindent tanulhatok és oszthatok meg ezen az ösvényen haladva.
  Végtelen hálával tölt el, hogy megismerkedhettem Annával, és hogy részt vehetek az ő folyamatosan megújuló, egyre jobbítani akaró terveinek, ötleteinek megvalósításában.
  Köszönöm, hogy együtt munkálkodhatunk egy szép, boldog, szeretetteljes világ elhozatalán – természetesen Etka Anyó jelenlétében. 🙂

 2. Gáborné Petres Hajnalka

  Szeretném megköszönni az Egyesületnek, hogy a 2014. márc.23-án megrendezett 22.Életerő Napra eljuthattam és díjmentesen részt vehettem. Nagyon örülök, hogy neves természetgyógyászokkal élőben találkozhattam és hogy bepillantást nyerhettem dr.Oláh Andor munkásságába. Sok-sok érdekes dolgot hallottam az egészségünk megőrzésével ill. helyreállításával kapcsolatban. Nagyon jó érzés volt Etka Anyó nevét hallani a természetgyógyászat témakörében.

 3. Gáborné Petres Hajnalka

  Végtelenül hálás vagyok tanítóinknak és csoporttársainknak a Kemencén eltöltött egy hetes, csodákkal teli, lélekemelő együttlétért! Egy kicsit megérezhettük azt, hogy milyen is Végtelen Térben, Végtelen Időben, Végtelen Erőtengerben Létezni. Drága tanítóink biztosították azt, hogy Végtelen Szeretettengerben Lebeghessünk. Lebegtünk is, nem is akárhogyan! Ráadásul mindezek mellett még sikeres záró vizsgát is tettünk észrevétlenül! 🙂
  Köszönet mindezért!
  🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.