Ingyenes Etka-jóga órák a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban!

Etka-jóga Rekreációs Egyesület

Ingyenes Etka-jóga órák a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban!

Az Etka-jóga egy rendkívül hatékony és gyakorlatias jógafajta, melynek célja a test és az elme harmóniájának elérése. Ez a jóga a testtudatosságra és az egészséges életmódra helyezi a hangsúlyt, és segít az embereknek a mindennapi stressz és feszültség leküzdésében.

Ha Pomázon élsz, vagy környékén laksz, örömmel jelentjük, hogy a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár ingyenes Etka-jóga órákat kínál a lakosság számára. Mindenki számára nyitottak vagyunk, és szeretettel várjuk azokat, akik szeretnének kipróbálni ezt a hatékony jógafajtát.

Az órák az Etka-jóga alapelveire és gyakorlataira összpontosítanak, és bárki számára megfelelőek, függetlenül attól, hogy mennyire gyakorlott vagy tapasztalt jógázó vagy. A csoportok kis méretűek, így a tanulók személyre szabott figyelmet és támogatást kapnak.

Az órák helyszíne a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár, amely egy kellemes és barátságos környezetet biztosít a jógázók számára. Az oktatást tapasztalt és elhivatott jógatanárok vezetik, akik segítenek a tanulóknak a helyes testtartások és légzéstechnikák elsajátításában.

A jógázás egész életre szóló előnyöket kínál az egészség és a jó közérzet szempontjából. Az Etka-jóga különösen hatékony ebben az értelemben, és segít az embereknek az élet minden területén jobban boldogulni. Ha szeretnél kipróbálni valami újat és hasznosat, vagy csak szeretnél egy kicsit ellazulni és feltöltődni, akkor várunk szeretettel a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban az ingyenes Etka-jóga óráinkon!

Bővebb információ: Kertész Anna, 06-20-526-7573

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük